6.12.2005

tauko

Kirjoitteluun on päässyt pujahtamaan kuukauden tauko.

Tänä aikana on purettu eteisen seinää, että tilaan saadaan avarampaa tuntua.

Juhlittiin isänpäivää kotona (sain vielä 14 ja 17-vuotiaat pojat viemään aamutarjotinta) ja tietysti molemmilla vaareilla.

Yläasteen vanhempainillassa marraskuun puolessa välissä oli teemana alkoholi ja huumeet. Paikalla oli poliisi kertomassa päihteistä. Me vanhemmat saimme nähdä ja haistella erilaisia huumausaineita ja niiden käyttämiseen liittyvää tavaraa. Hyödyllinen ilta. Nykyään nuoruus on "vaarallisempi" kuin oman nuoruuden aikana vaikka pikku paikkakunnalla asutaankin.

Mies vaihtoi työpaikkaa, saa kuulemma 25v metallikäsitöitä riittää.

Yhdet pikkujoulutkin juhlin, Walatin (agility team). Mies lähti mukaan jatkoille Onnelaan. Naapurin Tarjan seurassa lähinnä tuli ilta vietettyä. Tarjan pitämä toko jäi myös joulutaolle, ja veimme Ronjan kanssa kukkaset kiitokseksi koulutusopeista.

Joulukuu vaihtui ja ilmassa on joulutunnelmaa, ihanaa että on satanut lunta. Koiratkin on innoissaan pyörimässä hangessa ulkoillessaan. Ja nuorempi poika tienaa lumitöillä :)

Viime lauantaina meillä oli Lissu ja Allu lastensa kanssa kylässä, ja tänään itsenäisyyspäivänä kävin Lissun luona Topin kanssa (Lapinkoira-pentumme). Heillä on Collie-pentu samaa ikäluokkaa ja koirilla oli kova meno päällä.

Paisti on paistettu ja ikkunalla tuikkivat Iittalan kivituikut väreissä valkoinen ja sininen. Tv on taustalla auki, linnan juhlat tietysti sieltä tulee. Olen kai tulossa vanhaksi, kun moiset "juorut" jo edes vähän kiinnostaa... ;)