20.3.2005

kaikenlaista...

Polvipotilaana hissutellessa sain huomata kuinka oppivainen koiramme onkaan kun kyse on sen omista iloista; nyt se osaa jo avata ulko-ovenkin kahvasta. Pitänee totuttautua kulkemaan avaimet taskussa, ovi on pidettävä lukossa vaikka joku olisikin kotona.

Viikonloppu alkoi juhlistamalla kummipoikamme Eetun nimipäivää. Kyläily-ilta venyi aika pitkäksi ja miesväki ehti käväistä saunassakin. Lauantaina suuntasimme taas mökille. Talvilämmitys käy jo rutiinilla ja tulikiviuuni lämmittää mökin miinusasteista normaaliin sisälämpötilaan n. kolmessa tunnissa. Auringonpaistetta ei tälle viikonlopulle riittänyt, mutta kelkkailu ja jäällä liikkuminen maistui silti mukavalle. Varsinkin nuorempi poika kaverinsa kanssa viihtyi hyvin kelkan kahvoissa.
Minun bravuureihini kuuluu ajaa köröttelyvauhtia mies perässä istumassa ja koira meidän välissä :)

Tänään oli Haka Gymin liikuntajuhla, jossa vanhemman pojan ohjaama break-ryhmäkin esiintyi. Se kuitenkin alkoi jo ennen kotiutumistamme.

Pian olisi aika siirtyä tietokoneella tehtävään ikävimpään asiaan eli laskujen maksuun, toisaalta näin tehtynä se on ehkä mukavin ja helpoin tapa em asian hoitamiseen.