28.3.2005

Pyhien aikaa

Pääsiäinen kului rauhallisesti luonnosta nauttien. Pakko vaan vieläkin ylistää kevätauringon valoa ja sen antamaa energiaa!
Ensimmäistä kertaa tänä talvena kamera EI unohtunut kotiin. Sitä samaa hiihtoa ja kelkkailua harrastettiin. Jäällä oli juuri sen verran lunta, että hiihto onnistui hyvin. Kuulun "kevättalven sunnuntaihiihtäjiin", mieheni harrastaa lajia enemmän.

Tulipa tehtyä aikamoinen kevätsiivokin toiseen mökkiin, jossa nyt talvella ollaan asuttu. Lähinnä osallistuin tavaroiden lajitteluun. Roskat paloivat pääsiäiskokossa, jonka tulilla grillattiin muutama makkarakin, vaikka lammasta söimmekin ateriaksi.

Ystävien kanssa vaihdoin ajatuksia puhelimitse.

Saarelle oli tullut paljon mökkiläisiä pääsiäisen viettoon, muuten siellä onkin vaikuttanut aika hiljaiselta. Siis tänä talvena, aikasemmin olemme käyneet n. kerran talvessa pojan jääkiekko ja isän jääkiekkovalmentaja ja -huoltaja harrastusten vuoksi.

KOIRA BOXISSA - eli matkat sujuivat ensimmäistä kertaa niin, että koira oli omassa kuljetuslaatikossaan. Menomatkalla pysähdyksiä tuli kolme, tullessa ei tarvinnut koiran takia pysähtyä kertaakaan.

Tänään kotiuduttuamme leivoin rahkapiirasta ja pyysin vanhempani kahville. Pitänee alkaa orientoitumaan huomenna alkavaan Tietoliikenteen ja kaapeloinnin jaksoon. Sähköturvallisuus 3kin tulee nyt huhtikuussa suoritettavaksi.