25.3.2005

Pääsiäisen aloitus

Epäselvä näyttötehtävä ja koko näyttökoe meni osaltani täysin virheettömästi. Tulevilta tietokoneasentajilta tuo Ohjelmistojen käyttö ja asennus-osuus jäänee pois. Moni ryhmästämme kritisoi sitä jo nyt, mutta tänä lyhyenä aikana harjoittelijana työskennellessäni olen jo todennut esim. MS Outlookin hallitsemisen tärkeäksi, kun olen säätänyt käyttäjille s-postiasetuksia.

Perjantainen työpäivä kului suurelta osin oman koneen säätöihin, toisaalta pitäisihän oman työvälineen olla trimmissä.

Aloitin pääsiäisen ruokakaupan ohella kukkatorilta ja pikkunarsissit + keltaiset tulppaanit antavat kotiin pääsiäistunnelmaa.

Illalla antauduimme Hurriganes muisteloihin, kun kävimme katsomassa Remun keikan. Tuli samalla tutustuttua paikalliseen uuteen biletyspaikkaan, Onnelaan. Tuskin sinne tulee mentyä uudelleen, ikäjakauma ei yltänyt juurikaan omaan ikäluokkaan saakka. Hurriganesia katsomassa taas suurin osa oli omaa ikähaarukkaa eli väkeä joka on rokkaillut Hurriganesin tahtiin nuoruudessaan. Iltaa tuli vietettyä muutamien kaveripariskuntien kanssa, joihin törmättiin konsertissa ja jatkoilla.

Tänään anoppi tarjosi pääsiäisruuan meille ja miehen siskon perheelle. Nyt pitää vaan nauttia pitkästä vapaasta, viimeiset kelkkailusäätkin ovat käsillä.