23.4.2005

loppuviikon päiväkirjaa

Sähköturvallisuuskokeessa nipin napin aika riitti. Jätin tekemättä tehtävän, jossa pyydettiin piirtämään jotakin auton moottoriin liittyvää. Toivon, että löytämäni vastaukset kysymyksiin olisivat oikeita, jotta siitäkin kokeesta pääsisi eroon.

Perjantaisena työpäivänä yhteydenotot atk-tukeen olivat mielenkiintoisia tapauksia ja sain käyttää oppimaani. Huomasin myös, että lisääkin tietoa ja taitoa tarvitaan eli oppia ikä kaikki. Olen aivan oikealla alalla nyt ja mieli on hyvä siinä suhteessa.

Tänä aamuna oli ilo nukkua pitkään. Näimme mieheni eläkkeelle jääneen työkavarin, Matin, kauppareissulla ja poimimme hänet kyytiin ja kylään samalla kertaa. Päivä kului mukavasti; mieheni laittoi ruokaa jutustelun lomassa. Illaksi olin saanut kutsun naapuriin. Maistelimme dippiä viinin kera ja juttelimme koirajuttuja. Lainasin Pertti Vilanderin agilitykirjan kotiin luettavaksi.
Kunhan saan koirapotilaani paranemaan, pitänee kokeilla agilityn alkeita kotitarhassa ennen alkeiskurssin alkua.
Jostakin syystä sairaallakin (tai toipumassa olevalla) koirallamme näyttää virtaa riittävän, ja nyt pitää vaan toppuutella ainakin tikkien poistoon saakka.