15.4.2005

summa sumarum

Viikko on kulunut sähköturvallisuuden ja ethernetkaapeloinnin merkeissä + kaikenmoisten jokapäiväisten asioitten suunnittelussa. Sähköturvallisuudesta selviää lukemalla, mutta kaapelointia on vielä livenä harjoiteltava ennen koetta. Toivotaan että sormet taipuu ja mittari näyttää vihreää valoa. Paljon on vielä komennettava itseä, että saan luettua riittävästi.

Koiran kanssa naksuharjoitusten alkeet sujuvat hyvin. Kohta on suunniteltava astetta vaikeampi jatko harjoituksille ja yritettävä sitten toteuttaa ne käytännössä. Mukavaa huomata, että tämä alkeishommeli onnistuu!

Tänään oli vaihteeksi työpäivä ja suunnittelimme jo hieman jatkoja koulun päättymisen jälkeenkin. Töissä oli kiva taas tavata mukavia ihmisiä, työpaikka on täysin muuttanut "muotoaan" kun teen siellä eri töitä.

Metsässä on sinivuokkoja, kevät tulee tai siis on. Tälle viikonlopulle on suunnitelmissa pihan haravointia ja muita kotiin suuntautuvia töitä. Vanhempi poika oli saanut kesätyönkin, mikä on hienoa, kun ikää ei ole vielä sitä useimpiin paikkoihin vaadittua 17 vuotta.

Nyt on pakko katsoa Kärpät-Jokerit ottelun loppu! 1.40 jäljellä...