26.4.2005

ylipirteitä ja vähemmän pirteitä potilaita

Selviydyin tämänpäiväisestä kaapelointikokeesta hyvin. Toivottavasti näyttö ensi viikolla menisi myös putkeen! Muistiinpanoja siinä ei saa käyttää, mutta on hyvä opetella kaapelointeja ulkoa, jospa siitä on myöhemmin hyötyä. Tai varmasti on.

Menin pienen tauon jälkeen vesihölkkään. Tuntui ihan taivaalliselta, ja ihmettelin mistä moinen tauko harrastuksessa... Taisin kuitenkin ottaa liian kovan treenin, kun tulin kipeäksi sen jälkeen. Tämä ilta menikin sitten rauhallisesti sohvalla tv:tä katsellen.

Mieheni käy iltarasteilla, ja tänään oli mukana ystävä, joka hyytyi jo alkumatkasta. Kuulemma sitten syksyllä paremmassa kunnossa uudestaan ;) En onneksi ole ainoa, jota pieni rapautuminen vaivaa.

Tänään piti käydä päivittämässä isän koneen bios ja asentamassa modeemille oikea XP-ajuri, mutta homma jäi siihen, että etsin tarvittavat tiedostot kotona netistä ja aion tehdä lopun huomenna. Itseltä ei saa vaatia liikaa, luinhan eilen kokeisiin vielä puolen yön jälkeen.

Koirapotilaamme vaikuttaa ylipirteältä. Ainakin se on parantumisen merkki. Kauluriakaan ei ole tarvinnut käyttää, sillä Ronja ei nuoleskele haavaansa. Toisaalta yli-energinen koira, jonka ei voi antaa purkaa energiaansa, on rasittava. Mutta, pian päästään tutustumaan agilityn alkeisiin, jospa sitten energiat kuluvat.

Nyt kun on kevät, tekee mieli kaikenmoisia uudistuksia, ja varmasti jotain toteutuukin. Tuskin maltan odottaa, että pääsen toteuttamaan suunnitelmiani!